17 november 2017

Årsmøte og foredrag: Nye stauder

21. november kl 19:00 på Tåsen seniorsenter. Lokalet er åpent fra kl 18:30. 


Hvert år kommer det nye stauder på markedet. Noen med nye farger, nytt bladverk eller ny vokseform.  Andre planter ser uforandret ut, men har fått bedre og lengre blomstring. Våre blomstervenner Tommy og Kenneth fra Garden Living er alltid på utkikk etter gode, interessante og nye planter – akkurat som oss andre.  Vi kan glede oss til en spennende oppdatering av hva som er nytt av året og hva vi kan forvente oss av nyheter til neste år.

Kveldens foredrag er ved Tommy Tønsberg, tidligere mangeårig redaktør for Det Norske Hageselskaps Hagetidend, de siste årene med egen planteskole Garden Living på Holter.

Dette klubbmøtet innledes med klubbens årsmøte. Ta med Blomstervennen nr 4 til møtet, der er sakspapirene trykket. I år er det ingen spesielle saker, og denne delen av møtet vil neppe ta mer enn ti minutter.

Benytt gjerne anledningen til å låne hagelitteratur fra klubbens omfattende boksamling!

Det blir også loddsalg med flotte plantegevinster!


Inngang kr 50,- inkluderer Kaffe/te og kaker samt lodd på hovedgevinsten. Det koster selvfølgelig ingenting å delta bare på årsmøtet.


Vi aksepterer både kontanter og VIPPS.


Adressen er Tåsenveien 66 og du kan reise kollektivt med T-banen linje 5 (Sognsvann), buss 23 (Simensbråten – Lysaker) eller buss 34 (Ekeberg hageby – Tåsen). Flybussen er også en mulighet. Samtlige har stoppested på Tåsen.


Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar